Прилад ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості взірців харчових продуктів відповідно до ГОСТ 21094 та ГОСТ 3626.

Прилад Чижова застосовується у лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарнях, кондитерських).

Висушує харчову сировину при заданій температурі протягом заданого часу. За результатом зважування сировини до і після висушування виконується розрахунок її вологості. Вологомір ПЧ ВР-10 є сучасним аналогом приладу “Кварц”.

Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу.

Ціна з ПДВ станом на 13.12.2024 17580,00 грн.

Ціна від ФОП непл. ПДВ на 13.12.2024 16701,00 грн.

Технічні характеристики

  • діапазон робочої температури - від 50 до 200 °C;
  • відхилення температури плит блоку висушування взірців від заданої робочої температури не більше - ±2 °С;
  • час нагріву блоку до встановленої температури, не більше - 20 хв;
  • напруга живлення - 220 В;
  • споживана потужність, не більше - 900 Вт;
  • вбудований таймер-секундомір зі звуковим сповіщенням - так;
  • маса, не більше - 6 кг;
  • габаритні розміри:
  • платформи - 180х180 мм;
  • блоку висушування взірців - 180х250х150 мм;
  • блоку управління - 90х125х70 мм.
  • гарантія - 12 міс.

Відео