Прилад ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості взірців харчових продуктів відповідно до ГОСТ 21094 та ГОСТ 3626.
Прилад Чижова застосовується у лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарнях, кондитерських).
Висушує харчову сировину при заданій температурі протягом заданого часу. За результатом зважування сировини до і після висушування виконується розрахунок її вологості. Вологомір ПЧ ВР-10 є сучасним аналогом приладу “Кварц”.
Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу.
Ціна з ПДВ станом на 13.12.2024 17580,00 грн.
Ціна від ФОП непл. ПДВ на 13.12.2024 16701,00 грн.
Технічні характеристики
- діапазон робочої температури - від 50 до 200 °C;
- відхилення температури плит блоку висушування взірців від заданої робочої температури не більше - ±2 °С;
- час нагріву блоку до встановленої температури, не більше - 20 хв;
- напруга живлення - 220 В;
- споживана потужність, не більше - 900 Вт;
- вбудований таймер-секундомір зі звуковим сповіщенням - так;
- маса, не більше - 6 кг;
- габаритні розміри:
- платформи - 180х180 мм;
- блоку висушування взірців - 180х250х150 мм;
- блоку управління - 90х125х70 мм.
- гарантія - 12 міс.