Вологомір Чижової ПЧ ВР-10 (повірка (калібрування) терморегулятора)

Прилад ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості взірців харчових продуктів відповідно до ГОСТ 21094 та ГОСТ 3626.

Апарат Чижової застосовується у лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарнях, кондитерських).

Висушує харчову сировину при заданій температурі протягом заданого часу. За результатом зважування сировини до і після висушування виконується розрахунок її вологості.

Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу.

Ціна з ПДВ станом на 13.12.2019 9330,00 грн.

Технічні характеристики

  • діапазон робочої температури - від 50 до 200 °C;
  • відхилення температури плит блоку висушування взірців від заданої робочої температури не більше - ±3 °С;
  • час нагріву блоку до встановленої температури, не більше - 20 хв;
  • напруга живлення - 220 В;
  • споживана потужність, не більше - 900 Вт;
  • маса, не більше - 6 кг;
  • габаритні розміри: блоку висушування взірців - 180х110х230 мм; блоку управління - 90х80х130 мм.

Відео